Download het Hitsyndicaat

Hot-AC Hitsyndicaat

De muziek die je nooit vergeet..!


Het Hitsyndicaat is een 2 uur durend programma dat elke week wordt ververst. Het programma wordt beschikbaar gesteld in 8 blokjes van ca. 15 minuten, zodat elk station z'n eigen vormgeving, reclameblokken, nieuws, weer, agenda, et cetera, volop kan laten horen. Dat maakt dat Het Hitsyndicaat klinkt als een programma van jouw eigen station! Elk uur wordt tot maximaal 50 minuten gepresenteerd, daarna volgen een paar doorstarts, met na 57 minuten (zo nodig) een instrumentaaltje.


Op deze pagina vind je als voorbeeld twee kwartiertjes uit Het Hitsyndicaat van deze week, zoals je ze aangeleverd zou krijgen. Het programma wordt opgenomen op de hoogste MP3 kwaliteit: 320 Kbps. De soundprocessing is ingesteld op 'rustig', zodat dit niet botst met de zendlijn compressor/limiter van het station dat het programma uitzendt.
Als jouw station bevolkt wordt door mannen van een zekere leeftijd die muziek draaien van een zekere leeftijd voor luisteraars van een zekere leeftijd, dan is Het Hitsyndicaat niks voor jou en je station. In alle andere gevallen: luister lekker naar de demo en neem dan gerust contact op voor verdere details: uitzendvoorwaarden, downloadgegevens, et cetera. Elke week zijn (en blijven) de eerste twee uren Hitsyndicaat gratis voor lokale-, streek- en regionale radiostations.- Demo 1 afspelen -


- Demo 2 afspelen -

©   -  Johan Sponselee